Over GP systems

GP, het systeem waarmee presenteren beleven wordt.

Welkom op de website van GP systems. Met het GP systeem helpen wij een presentatie te transformeren tot een beleving. Het GP systeem is vormgegeven rond beeldscherm(en) en technologie. Alles start bij de basiswaarde van communicatie, namelijk identiteit en authenticiteit. Deze beide elementen vormen het fundament voor de gehele ontwikkeling van het GP systeem.

Met een modulair multimedia support systeem, wordt een beeldscherm in een omgeving geplaatst waarbij de totale presentaties veel beter tot hun recht komen. Het GP systeem combineert op geheel eigen wijze statische, dynamische communicatie met techniek. Van alle afzonderlijke elementen van communicatie zijn de beste samengebracht en verwerkt dit systeem. Daarom kan met recht worden gezegd, GP, het systeem waarmee presenteren bleven wordt.

De complete productrange laat zich het gemakkelijkst omschrijven als: 2D/3D multimediabeleving van 32 tot 320”.

De producten zijn grofweg in te delen in vier categorieën:

  • GP-iCover – Cover voor LCD/LED & Plasma beeldschermen
  • GP-iBox – GP multimedia presentatie unit voor plaatsing aan wand
  • GP-iStand – GP multimedia presentatie unit voor plaatsing vrij in de ruimte
  • GP-iWall – GP multimedia presentatie wand voor plaatsing vrij in de ruimte

Steeds meer van onze communicatieprocessen verlopen via beeldschermen. Toch kennen deze beeldschermen nauwelijks een eigen identiteit. Het GP systeem geeft het beeldscherm de identiteit om uw boodschap op geheel eigen wijze onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen.

Als wij de aandacht van de doelgroep op uw boodschap hebben weten te vestigen ondersteunen wij deze boodschap verder door mogelijkheden beeldschermen intelligent met hun omgeving te laten interacteren. Door het toevoegen van intelligentie en interactie mogelijkheden bereikt u elke gewenste doelgroep op exact juiste plaats en tijd. Met meetbare resultaten en ongekende analyse methodiek. Toevoegend voor ieder communicatie proces, vele standaard mogelijkheden en passende binnen nagenoeg ieder budget.

Wij mochten reeds vele organisaties ondersteunen bij het realiseren en verbeteren van hun multimedia presentaties. Neem vrijblijvend een kijkje in onze product en bedrijvenportfolio. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.