GP systems partner VIALIS international

Logo van VitalisGP systems en VIALIS international tekende ondanks het contract voor een vergaande samenwerking voor uitwisseling van kennis en producten op het gebied multimedia presentatie. VIALIS een dochteronderneming van de Volker Wessels groep, zal vooral blijven concentreren op verkoop en verhuur grote in en outdoor LED wall systemen. GP systems neemt met hun productlijn het indoorsegment tot 320” (8 m) voor haar rekening. VIALIS is vooral international georiënteerd en GP systems zal zich vooral bezig houden met het verder ontwikkelen van de markt in de Nederland. Door samenwerking en uitwisseling van kennis, expertise, producten ontstaat een organisatie welke voor nagenoeg elke communicatie vraagstuk en project omvang een passende oplossing kan aanbieden.

Geplaatst door