BioFit, de lifestyle coach van Nederland

Biofit logoBioFit.NL heeft voor al haar communicatie uitingen op locatie gekozen voor de multimedia support oplossingen van GP systems. Per 01 oktober wordt in het MP Business Center – Oirschot het eerste BioFit experience center in gebruik genomen. Het ligt in de bedoeling om samen met de BioFit partners landelijk een groot aantal van deze BioFit centers te realiseren.

Het BioFit programma is een totaal lifestyle programma om mensen te helpen en stimuleren een gezond leefpatroon te hanteren. In een grote database worden voeding, voedingswaarde, menu’s en alle wetenswaardigheden over gezonde voeding opgeslagen. Deze worden op een geavanceerde manier automatisch gekoppeld met leef- en bewegingspatroon. Hierdoor ontstaat het meest toegankelijke en complete gezondheidsmonitor van Nederland.

Voor iedere liefhebber, amateur en topsporter ontstaat een beweging- en voedingsprogramma wat maximaal aansluit bij de individuele wensen en prestatieniveaus van de gebruiker. Een motivator monitort uw voeding en bewegingspatroon en stimuleert u uw gezondheidsdoelen te bereiken. Ondersteund door Social Media kunt uw vrienden uitnodigen, competities aangaan en elkaar stimuleren om gezondheid en prestatie niveau naar ongekende hoogte te tillen.Wij zijn er trots op dat wij kunnen meewerken aan de gezondheid en leefstijl van Nederland en zowel amateur als topsporter te kunnen ondersteunen in zijn of haar presentaties.

Meer weten: www.biofit.nl

  Schermafbeelding Biofit

Geplaatst door