GP systems lanceert nieuwe website

Per 1 oktober wordt de geheel vernieuwde website GP multimedia support systems officieel gelanceerd. Doelstelling van deze nieuwe website is om zowel eindgebruiker als communicatie bureau snel en accuraat te helpen bij het zoeken naar een geschikte presentatie oplossing uit de GP productlijn.

GP systems biedt haar klanten een compleet modulaire multimedia oplossing volgens een uniek gepatenteerd click & play principe. Een partner voor al uw crossmediale communicatie wensen. Overal en altijd presenteren in ongekende kwaliteit met maximale waarborging van uw identiteit en uitstraling. Het GP systeem laat statische en dynamische communicatie met elkaar versmelten en biedt indien gewenst alle technieken om uw presentaties te ondersteunen en versterken.

Het gemak waarmee een GP systeem wordt geïnstalleerd en zijn presentatie werkzaamheden voor u uitvoert moet worden gereflecteerd in het bedieningsgemak van deze nieuwe GP systems website.

Wij kijken uit naar uw bezoek en wensen u veel effectief click plezier!

GP systems – 2D & 3D multimedia beleving van 32 tot 320 inch!

Geplaatst door